Через великий пасажиропотік сьогодні вранці був обмежений вхід на станцію метро «Вокзальна». Про це повідомила кореспонденту ForUm'у прес-секретар Київського метрополітену Наталія Шумак.

«Мабуть, через ускладнену роботу наземного транспорту в метрополітені сьогодні збільшився пасажиропотік. Станція у нас весь час працювала, але було невелике обмеження на вхід. З 8.48 до 9.02 на станції були закриті одні з двох дверей. Це робилося для коректування пасажиропотоку, тому що він був дуже інтенсивний», - зазначила вона.

За словами Шумак, такі дії були зроблені з міркувань безпеки. «Щоб люди не скупчувалися біля кас і на платформі, а ми встигали їх вивозити поїздами», - заявив вона.

За словами Шумак, після 9.02 на вхід були відкриті двоє дверей, а о 9:33 був включений другий ескалатор на спуск пасажирів. «Зараз, у принципі, цю напружену ситуацію знято», - підкреслила прес-секретар.

Як зазначила Шумак, минулої п'ятниці, 22 березня, метрополітен перевіз на 111 тис. пасажирів більше, ніж у п'ятницю, 15 березня. У той же час за вихідні, 23-24 березня, пасажиропотік був навіть менший, ніж зазвичай.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

181