В Одесі у зв'язку зі святкуванням Гуморини робочий день з понеділка 1 квітня перенесено на суботу 13 квітня, повідомляє прес-служба міськради.

«З нагоди святкування Гуморини, з метою надання можливості мешканцям м. Одеси участі в широкомасштабних традиційних загальноміських заходах з нагоди щорічного святкування 1 квітня Дня гумору, враховуючи підвищений інтерес до цього свята з боку численних гостей міста понеділок 1 квітня 2013 р. оголошено неробочим днем», - йдеться у повідомленні.

Відповідне розпорядження від 25.03.2013 р. №252-01 р. підписав Одеський міський голова.

Згідно з даним розпорядженням, підприємства, установи та організації, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Одеси, зобов'язані перенести робочий день з понеділка 1 квітня 2013 р. на суботу 13 квітня 2013 року.

Керівникам навчальних закладів усіх рівнів, розташованих на території м. Одеси, рекомендовано перенести у порядку і на умовах, установлених законодавством, навчальний день з понеділка 1 квітня 2013 на суботу 13 квітня 2013 року.

Підприємствам, установам і організаціям усіх форм власності, розташованим на території м. Одеси, рекомендовано внести аналогічні зміни у свої графіки роботи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

394