Президент України Віктор Янукович привітав службовців внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ з нагоди професійного свята, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Шановні військовослужбовці, службовці та ветерани внутрішніх військ! Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України», - йдеться у привітанні.

Президент вважає, що сьогодні внутрішні війська - важливий інститут національної безпеки держави, невід'ємна складова системи його правоохоронних органів.

«Вашою повсякденною службою забезпечується належний рівень охорони громадського порядку, важливих державних об'єктів, закордонних дипломатичних представництв на території України, а також реалізація спеціальних завдань на окремих етапах здійснення судочинства. Висловлюю щиру вдячність багатотисячному колективу вартових правопорядку за сумлінне виконання конституційного обов'язку», - зазначив Янукович.

Глава держави переконаний, що «ви і надалі будете проявляти мужність, стійкість, витримку і компетентність у боротьбі зі злочинністю, зберігаючи і примножуючи славні традиції військ».

«Бажаю всім міцного здоров'я, благополуччя і нових успіхів в ім'я процвітання Батьківщини», - сказано в поздоровленні.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров також привітав службовців внутрішніх військ МВС з нагоди професійного свята.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

247