У Державній службі з надзвичайних ситуацій запевняють, що на сьогоднішній день проїзд по автотрасах державного значення забезпечено, повідомили в прес-службі відомства.

«За інформацією «Укравтодору», проїзд по автотрасах державного значення забезпечений. На автотрасах Київ-Житомир, Київ-Харків проїзд автотранспорту забезпечений в обох напрямках. У Києві ділянок з ускладненим проїздом автотранспорту не зафіксовано», - поінформували в ДСНС.

У той же час в службі додали, що транспортне сполучення на трасі Київ-Чернігів (ділянка в районі м. Бровари) ускладнене.

Транспортне сполучення по Вишківському, Яблуницькому, Латирському та Абранському гірських перевалах Закарпатської області та Ужоцькому і Орявському перевалах Львівської області здійснюється в звичайному режимі.

В областях протягом доби надана допомога 1566 автотранспортним засобам і 3230 людям.

Також розгорнуто 317 мобільних рятувальних пунктів.

Нагадаємо, багато доріг Києва сьогодні як і раніше не розчищені, а рух транспорту вкрай ускладнений. Станом на 9:35 вівторка лічильник оцінює завантаженість доріг у 10 балів за десятибальною шкалою.

Як повідомляв ForUm, 22 березня поточного року органи казначейства України виплатили «Укравтодору» 27 млн грн., з яких 6 млн грн направлено на ліквідацію наслідків стихійного лиха.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

240