З 22 по 25 березня територіальними органами внутрішніх справ, вищими навчальними закладами МВС і військовими частинами внутрішніх військ на боротьбу з наслідками снігопаду було виведено 16 тисяч співробітників, повідомили в Управління по зв'язках з громадськістю МВС України.

Для розблокування автодоріг задіяно 788 одиниць спецтехніки. Для надання допомоги громадянам і буксирування автотранспорту залучена 21 одиниця бронетехніки Збройних сил України. Підрозділами ДАІ в Києві і Київській області була надана допомога близько двом тисячам транспортних засобів, заблокованим негодою. Автопатрулями міліції Києва була організована доставка гарячого чаю для водіїв вантажних автомобілів, які потрапили в затори.
Зараз у Києві діють вісім пунктів екстреної допомоги: на Бориспільському шосе, в Парку Дружби Народів, на вул. Вишгородській, на пр. Академіка Палладіна, на вул. Касіяна, вул. Заболотного, на пр. Броварському і пр. О. Теліги. У Київській області діє 27 пунктів екстреної допомоги та обігріву громадян.

Крім того, силами співробітників МВС організовано відвідування семи тисяч одиноких громадян похилого віку, нужденним надана необхідна допомога, повідомляє відомство.
Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович підписав указ про проведення надзвичайних заходів, спрямованих на подолання наслідків стихійного лиха в областях України, які постраждали у зв'язку з безпрецедентними снігопадами.

Нагадаємо, на головних магістралях Києва відновлено рух автотранспорту.

Понеділок, 25 березень, у Києві і Київській області оголошено вихідним днем ​​для працівників бюджетної сфери, крім медичних установ і структур, задіяних у подоланні наслідків негоди.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

233