Кабінет Міністрів прийматиме кадрові рішення за результатами аналізу роботи щодо ліквідації наслідків снігопаду. Про це віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул заявив на нараді щодо стану проведення надзвичайних заходів, спрямованих на подолання наслідків стихійного лиха в областях України, які постраждали у зв'язку з безпрецедентними снігопадами, передає кореспондент ForUm`у.

«Дана ситуація так просто не закінчиться, буде серйозний розбір польотів, будуть рішення, в тому числі і кадрові, на всіх рівнях - з аналізу, хто як працював. Але при цьому необхідний аналіз і мінусів, і плюсів протистояння стихії», - зазначив він.

Віце-прем'єр також доручив керівникам регіонів привести всі автошляхи в нормальний режим роботи до середи, 27 березня. «Поставлено завдання за понеділок-вівторок вийти на нормальний режим функціонування. Це стосується забезпечення проїзду... Ситуація в середу не повинна відрізнятися від ситуації минулої середи», - підкреслив Вілкул.

Як раніше повідомляв ForUm, циклон залишив територію України й істотних опадів більше не очікується.

За станом на ранок 25 березня проїзд автошляхами державного значення України забезпечено.

Голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов визнав, що в ситуації з ліквідацією наслідків снігопадів у столиці були допущені деякі помилки.

Андрій Боярунець,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

224