За три доби зі столиці вивезено 9233 тонни снігу, повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на дані комунальної корпорації «Київавтодор».

У повідомленні наголошується, що для прибирання снігових завалів на дорогах міста в першу зміну було залучено 295 одиниць техніки, а в другу - 247. Крім того, задіяно 58 одиниць техніки інших підприємств Києва, в основному - самоскиди та навантажувачі.

У ручному збиранні снігу в першу зміну взяли участь 87 бригад (517 чоловік) корпорації, а в другу зміну - 39 бригад (244 особи).

Всього за останню добу було використано 943,9 тонни посипальних матеріалів: солі - 393,3 тонн, піщаної суміші - 540,6 тонн, фрикційних матеріалів - 10 тонн.

За добу вивезено 6,7 тис. тонн снігу. За словами генерального директора КК «Київавтодор» Георгія Глінського, на підприємстві є більше 2 тисяч тонн солі та близько 4 тисяч тонн піщано-соляної суміші. Також найближчим часом у місто прибуде ще близько 600 тонн солі.

У той же час тривають роботи з розчищення вулиць і тротуарів від снігових завалів. Забезпеченню організації дорожнього руху та безперебійної роботи дорожників сприяє ДАІ міста.

Керівництво «Київавтодору» звертається з проханням до водіїв не паркуватися у центрі міста і по можливості утриматися від поїздок на особистому авто без необхідності, щоб мінімізувати перешкоди дорожнім службам.

Як повідомляв ForUm, у Києві оголошена надзвичайна ситуація.

Понеділок, 25 березня, у Києві і Київській області оголошено вихідним днем ​​ для працівників бюджетної сфери, крім медичних установ і структур, задіяних у подоланні наслідків негоди.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

110