У зв'язку з сильними снігопадами у Києві та колосальними заторами на дорогах комунальний транспорт, який забезпечує ритуальні послуги, зможе відновити свою роботу у повному обсязі лише у вівторок. Про це повідомив «ZN.UA» перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

За словами чиновника, поховання проводилися у суботу і в неділю на всіх кладовищах столиці, крім Північного, на якому проводять не менше 40% поховань. Така ситуація склалася через багатокілометрові пробки, що паралізували рух на трасі Київ-Житомир.

Мазурчак зазначив, що на даний момент влада роблять все можливе для того, щоб розвантажити житомирський напрямок від фур, які є головною причиною заторів.

«Зараз їм дали можливість проїхати через місто. Ділянка в 40 кілометрів потрібно не тільки розвантажити, але й очистити, а також розчистити під'їзні шляхи до кладовища, до якого зараз не може дістатися техніка. Тому ми звертаємося до родичів померлих з проханням поставитися з розумінням до виниклої проблеми, яка буде вирішена до вівторка», - заявив Мазурчак.

Нагадаємо, 24 березня на трасі Київ-Житомир М06 в бік Києва спостерігалася пробка завдовжки 70 км.

Понеділок, 25 березня, у Києві та Київській області оголошено вихідним днем ​​ для працівників бюджетної сфери, крім медичних установ і структур, задіяних у подоланні наслідків негоди.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

168