Президент України Віктор Висловив висловив подяку особовому складу Служби безпеки України за високий професіоналізм, патріотизм і вірність службовому обов'язку. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, йдеться у вітанні з нагоди 21-ї річниці СБУ.

«Наша держава впевнено йде шляхом демократичних реформ, здійснюючи гуманізацію вітчизняного законодавства і послідовно будуючи відносини з іншими країнами на принципах рівноправного партнерства. Сучасність ставить перед Службою безпеки України нові завдання щодо захисту стратегічних інтересів і національної безпеки країни, протидії іноземним спецслужбам, міжнародному тероризму, корупції, забезпечення конституційних прав і свобод наших співвітчизників», - сказано у поздоровленні.

Янукович також привітав ветеранів СБУ, які виховали сучасне покоління співробітників і на переломі політичних епох зміцнили основи незалежності Української держави.

«Бажаю вам і вашим родинам доброго здоров'я, благополуччя та успіхів у почесній справі служіння народу України», - зазначив Янукович.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

253