Циклон з України ускладнив дорожній рух у Москві.

«Завдяки старанням чергового циклону можна сказати, зима продовжується. Напередодні циклон з районів України змістився на південь Центрального федерального округу, і дуже повільно зміщується в райони Середньої Волги. Під впливом його активних атмосферних фронтів вже пристойно виросли замети, і сьогодні, незважаючи на те, що інтенсивність опадів ослабне, замети ще підростуть», - повідомляє «УНІАН», посилаючись на «Метеоновости».

За даними сервісу «Яндекс-пробки», завантаженість доріг оцінюється у 7 балів, на багатьох напрямках утворилися багатокілометрові пробки.

За інформацією російських синоптиків, сніг у Москві не припиняється протягом доби. Прогнозується, що він буде йти сьогодні цілий день. За цей період може випасти до половини місячної норми опадів.

За даними мерії столиці Росії, на вулицях міста працює вся наявна снігоприбиральна техніка.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул заявив, що надзвичайна ситуація, викликана циклоном з Балкан, продовжиться до середи, 27 березня.

За його словами, за останні дві доби в Україні випало більше місячної норми опадів, у тому числі в одному тільки Києві - більше 40 млн тонн снігу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

267