Проїзд автодорогами державного значення України забезпечено, повідомили у прес-центрі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«На автодорогах Київ - Житомир, Київ - Харків проїзд автотранспорту забезпечений в обох напрямках. У Києві ділянок із утрудненим проїздом автотранспорту не зафіксовано. Утруднене транспортне сполучення на автодорозі Київ-Чернігів (ділянка в районі м. Бровари). Роботи з розчищення дороги і евакуації транспорту тривають у цілодобовому режимі», - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що транспортне сполучення на Вишківському, Яблунецькому, Латирському і Абранському гірських перевалах Закарпатської області та Ужоцькому і Орявському перевалах Львівської області здійснюється у звичайному режимі.

У період з 22 березня було ускладнене транспортне сполучення до 1103 населених пунктів, відновлений проїзд до 998 із них у восьми областях.

Станом на 07:00 25 березня залишається відновити транспортне сполучення до 105 населених пунктів у шести областях.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович підписав указ щодо проведення надзвичайних заходів, спрямованих на подолання наслідків стихійного лиха в областях України, які потерпіли у зв'язку з безпрецедентними снігопадами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

260