На трасі Київ-Чоп у межах Житомирщини вдалося подолати всі затори, повідомили у прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області.

Згідно з повідомленням відомства, на території області рух по трасі Київ-Чоп до 68 км (район села Ставище Брусилівського району, кордон з Київською областю) вільний, заторів автотранспорту на дорогах обласного та державного значення немає.

У той же час у зв'язку з уповільненим пересування автотранспорту у бік Києва утворився затор із вантажівок у районі села Небилиця Київської області, який у міру накопичення автомобілів наблизився до кордонів Житомирської області.

У зв'язку з негодою рятувальники радять населенню і водіям утримуватися від дальніх поїздок. У разі необхідності рух у бік Києва пропонують здійснювати через міста Радомишль і Малин Житомирської області по трасі Київ-Ковель (так звана Варшавська траса).

Поблизу сіл Гадзинка Житомирського району та Ставище Брусилівського району у цілодобовому режимі досі продовжують працювати 2 стаціонарних намети для обігріву, харчування та надання першої медичної допомоги водіям і пасажирам автотранспорту.

Нагадаємо, вчора на трасі Київ-Житомир М06 у бік Києва спостерігається пробка завдовжки 70 км.

Як раніше повідомляв ForUm, станом на ранок 24 березня транспортники України продовжують роботи щодо забезпечення транспортного руху та його безпеки, ускладнення якого викликані екстремально складними погодними умовами - інтенсивними снігопадами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

433