В Україні для боротьби з наслідками стихії залучено понад 14,5 тис. співробітників складу Міністерства внутрішніх справ.

За даними Управління зв'язків з громадськістю МВС України, протягом доби внаслідок переохолодження потерпіли 4 людини, але жодна із них не загинула.

Для підтримки автодоріг у належному стані в областях задіяні майже 2 тисячі одиниць спеціальної техніки. Підрозділи ДАІ, ДержНС і працівники дорожніх і комунальних служб працюють у посиленому режимі.

Крім того, за минулу добу співробітники ГУ МВС, УМВС провели понад 3,2 тис. профілактичних бесід з громадянами щодо роз'яснення негативних наслідків погіршення метеорологічних умов.

Крім того, співробітники міліції відвідали за місцем проживання понад 1,9 тис. самотніх літніх людей, 207 із них надано допомогу, а про необхідність надання допомоги 95 особам поінформовані соціальні служби.

Як повідомляв ForUm, у Києві оголошена надзвичайна ситуація.

У західних регіонах України спостерігається вкрай складна ситуація на автодорогах, рятувальники допомагають діставати автомобілі зі снігових заметів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

270