Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» у зв'язку зі складними метеорологічними умовами в районі київського міжнародного аеропорту «Бориспіль», з метою забезпечення безпеки пасажирів скасувала виконання всіх своїх власних рейсів до 10:00 неділі, 24 березня.

Як повідомила прес-служба авіакомпанії, трансферні пасажири, які перебувають у транзитній зоні аеропорту «Бориспіль», будуть забезпечені необхідним обслуговуванням. Пасажирам, які вилітають з інших аеропортів маршрутної мережі МАУ за межі Києва, будуть запропоновані варіанти перельоту рейсами інших авіакомпаній за наявності місць на цих рейсах.

Тим часом, як передає кореспондент ForUm’y, з головного залізничного вокзалу рейсові автобуси Starbus продовжують курсувати у напрямку «Борисполя».

Також варто зазначити, що міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) станом на 11:45 суботи не приймає і не випускає авіарейси у зв'язку зі складними погодними умовами.

За даними он-лайн табло аеропорту, на виліт затримуються рейси у Москву, Сімферополь, Запоріжжя, Харків, Донецьк, Одесу, Санкт-Петербург, Дортмунд, Бергамо. Крім того, авіакомпанія «Візз Ейр Україна» скасувала рейси у Меммінген і Тревізо.

На приліт затримуються рейси із Сімферополя, Харкова, Тбілісі, Львова, Луганська, Москви, Донецька, Одеси, Тревізо, Меммінгена.

За матеріалами: «Інтерфакс-Україна», власкор «ForUm’у» Юлія Артамощенко ,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

244