Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко знову спекулює на темі етапування до Києва, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

«Кожного разу при ознайомленні Тимошенко із запрошеннями прибути в суд вона жодного разу не надала чіткої відповіді щодо свого бажання бути етапованою, у тому числі і на судове засідання у Києві», - зазначили у ДПтСУ.

Крім того, відомство щоразу вживало всіх організаційних заходів для забезпечення етапування Тимошенко (транспорт, конвой, супровід).

«Засуджена Тимошенко знову вдається до маніпуляцій, намагаючись таким чином начебто переконати когось у тому, що бажає бути етапованою, - заявили у відомстві. - У співробітників Качанівської виправної колонії створюється враження, що у своїх заявах і своїм захисникам Тимошенко говорить одне, а співробітникам ДПтСУ, особливо коли останні запрошують її в автомобіль для етапування, зовсім інше, або взагалі відвертається спиною до співрозмовника і починає монотонно повторювати одну і ту ж фразу, яка, до речі, не має нічого спільного ні з правдою, ні з суттю питання етапування».

Як повідомляв ForUm, 22 березня екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко у черговий раз відмовилася спілкуватися на тему свого етапування до суду для участі у засіданні.

Державний обвинувач заявила, що екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко демонструє відверту неповагу до суду, що засуджується європейською правовою практикою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

267