Прем'єр-міністр Микола Азаров вирішив особисто перевірити якість ремонту доріг в Україні. Про це він повідомив у ході спілкування з користувачами мережі Faсebook.

Азаров зазначив, що, за оперативними даними «Укравтодору», на 23-х основних автомагістралях країни ямковість ліквідовано майже повністю.

«Я обов'язково найближчим часом запланую поїздку по якій-небудь із зазначених доріг і перевірю цю інформацію», - повідомив прем'єр.

Нагадаємо, за даними «Укравтодору», станом на 10 березня, ямковість ліквідовано на 98% основних доріг загального користування державного значення та залишалося відремонтувати 61 кілометр основних автодоріг.

Нагадаємо, «Укравтодор» розробив проект Державної цільової програми розвитку доріг загального користування на 2013-2018 роки, вартість якої становить 264 млрд грн.

21 березня прем'єр-міністр України Микола Азаров, виступаючи на засіданні Ради регіонів при Президентові України, заявив, що для того, що привести в порядок близько 170 тис. км доріг, Україні потрібно 500 млрд грн.

Як повідомляв ForUm, Кабінет Міністрів затвердив переліки об'єктів будівництва, реконструкції та ремонту автомобільних доріг у 2013 році. Роботи будуть проведені на близько 600 об'єктах дорожньої інфраструктури. У цілому буде збудовано, реконструйовано та відремонтовано 1 тис. 400 км доріг.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

398