Україна тимчасово призупинила ввезення курячого м'яса польського походження, повідомили у прес-службі Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України.

«За результатами лабораторних досліджень, проведених Львівською регіональною лабораторією ветеринарної медицини, у продуктах тваринного походження - м'ясо куряче механічного обвалювання заморожене, виробництва Krak-Tol, PL 12194101 WE (Польща), було виявлено невідповідність за мікробіологічними показниками, виділено salmonella (група С)» , - йдеться у повідомленні.

Головний державний інспектор ветеринарної медицини України, керуючись ст.51 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів», своїм розпорядженням тимчасово призупинив з 22 березня 2013 року ввезення на територію України всіх продуктів тваринного походження виробництва Krak-Tol, PL 12194101 WE (Польща).

Вантажі, які вийшли до введення в дію цього розпорядження, будуть оформляти після проведення розширеного ветеринарного контролю, за умови розміщення їх на митно-ліцензійних складах.

Як повідомляв ForUm, з 27 лютого в Україні оголошено тимчасову заборону на ввезення всіх продуктів тваринного походження виробництва бразильської компанії «ALIBEM COMERCIAL DE ALIMENTOS LTDA».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

313