Київська станція метро «Вокзальна» закрита на вхід. Як повідомила кореспонденту ForUm’y прес-секретар Київського метрополітену Наталія Шумак, це пов'язано з сильним снігопадом у столиці.

«О 17:25 станція метро «Вокзальна» була закрита на вхід. Через великий пасажиропоток на станції довелося задіяти всі три ескалатора на підйом для вивезення пасажирів, які прибувають на станцію. Ми робимо пріоритет на підняття пасажирів зі станції, оскільки це питання безпеки», - сказала Шумак.

За її словами, збільшення пасажиропотоку, найімовірніше, пов'язане з несприятливими погодними умовами. Наскільки збільшилася кількість пасажирів, говорити складно. У той же час вона зазначає: «Станція «Вокзальна» і так завжди найбільш завантажена. За добу там проходить 80 тисяч пасажирів. Якщо сьогодні вдалися до подібних заходів, можна говорити про суттєве збільшення пасажиропотоку».

«Працюємо у такому режимі. Далі будемо дивитися за пасажиропотоком. Як тільки кількість прибуваючих зменшиться, станція запрацює у звичному режимі», - резюмувала вона.

Прес-секретар порадила городянам поки користуватися наземним транспортом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

340