У Київському районі Одеси ліквідовано 10-метровий провал, що утворився 17 березня на проїжджій частині на перетині вулиць Люстдорфська дорога і Левітана.
 
За даними департаменту по зв'язках з громадськістю Одеської міської ради, працівники «Інфоксводоканалу» усунули аварію, підрядна організація закрила розкопку.
 

«Планувалося, що проблема буде вирішена в кінці поточного тижня, але спільними зусиллями роботу вдалося завершити навіть раніше. Усуненням аварії займалися працівники одеської філії «Інфоксводоканалу». Для цього знадобилося понад 10 метрів труби і близько 6 кубометрів бетону. Після ліквідації причин провалу дорожного полотна до закриття розкопки приступила підрядна організація. На даний момент провал на вказаній ділянці повністю усунутий», - розповів заступник міського голови Анатолій Орловський.
 

Зазначається, що сьогодні, 22 березня, на даній ділянці відновили рух автобуси маршрутного таксі.

Нагадаємо, 17 березня на перехресті Люстдорфської дороги і Левітана стався провал ділянки дорожнього полотна, розташованого над каналізаційним колектором. Причина аварії, що сталася - руйнівна дія агресивних газів, що виділяються стічними водами, на верхню частину бетонного колектора.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

222