На 89 км автодороги Мар'янське-Берислав близько 1:00 неподалік від с. Шляхове Бериславського району сталося зіткнення пасажирського автобуса і вантажного автомобіля. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю УМВС в Херсонській області.

За попередніми даними, водій рейсового автобуса «Мерседес-0303» сполученням «Харків - Одеса», рухаючись у напрямку м. Херсон, не витримав безпечної швидкості та дистанції руху і вчинив наїзд на автомобіль «МАН-Л200», що рухався попереду, під керуванням 52-річного жителя м. Рівне.

Унаслідок ДТП на місці події від отриманих тілесних ушкоджень загинув 37-річний пасажир автобуса. Ще один пасажир (жінка 1963 р.н.) була терміново госпіталізована в Бериславську районну лікарню з діагнозом переломи правого стегна і гомілки. Через кілька годин до лікарні з діагнозом струс головного мозку та черепно-мозкова травма звернулася ще одна пасажирка 1988 р.н.

«50-річний водій автобуса пояснює, що був засліплений зустрічним транспортом і пізно побачив вантажівку», - повідомили в міліції.

Правоохоронці організували провезення інших пасажирів автобуса в приміщення автовокзалу м. Берислава. Керівництво фірми-перевізника зобов'язується забезпечити їх якнайшвидшим проїздом до місця призначення.

Обставини події встановлюються працівниками Бериславського РВ УМВС, слідчого управління УМВС та Управління ДАІ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

254