Національна збірна України з футболу в матчі проти команди Польщі гратиме за шість очок. Про це на прес-конференції напередодні поєдинку заявив головний тренер збірної Михайло Фоменко, повідомили ForUm'у в прес-службі Федерації футболу України.
 
«Якщо перед польською збірною стоїть завдання потрапити у фінальну частину Чемпіонату світу, як перед нашою командою, то, очевидно, завтра буде гра за шість очок. Отримаємо три очки - наші шанси зростуть, якщо ні - вирішувати завдання буде складніше», - сказав він.
 

У той же час наставник зазначив, що три дні на підготовку збірної мало.
«Якби ми працювали разом хоч би рік, відведеного часу вистачило б. Зараз часу мало. І не буду посилатися на цю проблему. Є завдання, яке потрібно вирішувати», - підкреслив він.

Відповідаючи на запитання, як українці боротимуться з козирем збірної Польщі - агресивною фланговою грою, Фоменко сказав, що об'єктивну відповідь на це питання дасть лише сам матч.

«Спробуємо протидіяти флангам грі суперника за рахунок тактичних побудов», - сказав тренер.

За його словами, в збірній України грають найкращі футболісти.

«Це національна команда країни, до якої запрошуються кращі українські футболісти. Бути чи не бути лідером у команді - залежить тільки від самого гравця. А лідери потрібні в кожній ланці. Одного гравця з лідерськими якостями для колективу мало», - сказав Фоменко.

Матч кваліфікації до Чемпіонату світу-2014 Україна - Польща відбудеться сьогодні, 22 березня, у Варшаві. Початок гри о 21:45.

Нагадаємо, раніше головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко запевнив, що футболісти усвідомлюють всю важливість майбутніх матчів кваліфікації до Чемпіонату світу-2014 і пообіцяв, що вони грою доведуть свою спроможність.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

325