У Львівській області через погіршення погодних умов підрозділами Державної служби з надзвичайних ситуацій було проведено розосередження рятувальної техніки на автодорогах в місцях можливого утворення заторів, повідомляє прес-служба ДСНС.

До виконання аварійно-рятувальних робіт від підрозділів ДСНС України, які дислокуються на території Львівської області, залучено - 148 осіб і 50 одиниць техніки, якими здійснено буксирування 17 автотранспортних засобів, у тому числі 1 автобуса, надана допомога 21 особі.

Силами 3-го спеціального центру швидкого реагування розгорнуто 3 пункту обігріву (Сколівський район - 2, Бродівський район - 1).

Як раніше повідомляв ForUm, з метою забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов'язані з погіршенням погодних умов, голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських доручив територіальним підрозділам встановити цілодобовий посилений моніторинг обстановки оперативними групами з надзвичайних ситуацій.

За інформацією Укргідрометцентру, з 22 по 23 березня очікується суттєве погіршення погодних умов. У зв'язку з переміщенням активного циклону вдень 22 березня і протягом 23 березня очікуються складні погодні умови: сильні снігопади і хуртовини, снігові замети, посилення швидкості вітру до 17-22 м/с. На дорогах - ожеледиця.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

198