Мешканців Львова просять обмежити користування приватним транспортом через негоду. Про це йдеться в повідомленні Львівської міської ради.

Також керівники районних адміністрацій зазначають, що неправильно припарковані машини ускладнюють роботу снігоприбиральної техніки.

«Отже, всіх жителів просимо, якщо немає необхідності, обмежити користування приватним автотранспортом, а також бути обережними біля дахів будинків. Просимо не паркувати машини в недозволених місцях, щоб не ускладнювати рух громадського транспорту і не заважати роботі снігоприбиральної техніки», - йдеться в повідомленні.

За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, 22 березня очікуються складні погодні умови: сильний мокрий сніг з переходом у сніг, вранці та вдень місцями дуже сильний сніг. Вночі та вранці місцями ожеледь, налипання мокрого снігу на ЛЕП та зв'язку. Пориви вітру 17-22 м/с, вранці та вдень місцями 25 м/с (південно-східний з переходом на північно-східний), хуртовини. На дорогах ожеледиця, снігові замети.

Як повідомляв ForUm, школи Львова сьогодні не будуть припиняти роботу, незважаючи на погіршення погодних умов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

195