Участь у миротворчій діяльності є пріоритетним напрямом діяльності України. Про це заявив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко під час міжнародного семінару «Розвиток стратегії міжнародної миротворчої поліцейської діяльності», повідомляє прес-служба МВС.

«Керівництво нашої держави послідовно підтримує ООН в області міжнародного миру та безпеки. Участь у миротворчій діяльності є пріоритетним напрямом діяльності України», - зазначив міністр.

За його словами, Спеціальний миротворчий центр Національної академії внутрішніх справ має можливість забезпечити постійний резерв спеціалізованих підрозділів міжнародних поліцейських сил, готових негайно відреагувати на вимоги ООН.

Захарченко впевнений, що за результатами проведених регіональних семінарів, буде визначений той стандартизований спектр завдань, які повинні виконувати поліцейські сили.

«Правильно організована миротворча діяльність є однією з важливих гарантій стабільності і миру на нашій планеті», - зазначив він.

Як раніше повідомляв ForUm, Спеціальний миротворчий центр Національної академії внутрішніх справ України подав заявку в штаб-квартиру Організації Об'єднаних Націй на підготовку міжнародних поліцейських на своїй базі.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

229