З 2 квітня аеропорт «Херсон» розпочне свою роботу, повідомив голова Херсонської облдержадміністрації Микола Костяк, слова якого передає прес-служба ОДА.

За словами виконуючого обов'язки директора КП «Херсонські авіалінії» Херсонської обласної ради Ярослава Агафонова, найближчим часом очікується комісія Державної авіаційної служби України, яка візьме аеропорт в експлуатацію.

Зараз в будівлі аеропорту завершуються оздоблювальні роботи, а також залишилося налагодити систему зовнішнього освітлення, оновити фарбу на деяких об'єктах.

Крім того, 22 березня заступник голови Херсонської облдержадміністрації Володимир Ярошевський відправиться до Донецька, де проведе переговори про отримання для херсонського аеропорту навігаційного, світлосигнального і оглядового обладнання, пише «ЛІГАБізнесІнформ».

Як повідомляв ForUm, 19 листопада Кабінет Міністрів схвалив концепцію програми розвитку аеропортів на період до 2023 року. Згідно з документом, у період з 2013 по 2017 рік Одеса повинна отримати 1,67 млрд. грн., Дніпропетровськ - 1,82 млрд. грн., Сімферополь - 1,99 млрд. грн. Інвестиції в інші регіональні аеропорти до 2023 року не перевищують 200-500 млн. грн.

Нагадаємо, скоро в Мукачеве літатимуть літаки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

281