Форвард збірної України Марко Девіч вважає збірну Польщі фаворитом завтрашнього матчу з українцями.

«Фаворитом завтрашнього матчу вважаю Польщу. По-перше, поляки грають вдома, а по-друге, у них є зірки Бундесліги - Левандовскі, Блащиковскі, Піщек. Хоча мій великий друг Северин Ганцарчик розповідав про те, що ці виконавці грають у збірній гірше, ніж в клубі, і ЗМІ нещадно критикують їх», - зазначив Девіч.

Футболіст не розуміє, що сталося зі збірною України після Євро-2012. «Найбільше мене турбує, що ми не зуміли перемогти Молдову. Ну і, зрозуміло, поразка від Чорногорії також була неприємною. І все таки, ми знали, що це сильна команда. Ми погано почали відбірний цикл і зараз знаходимося у важкій ситуації. Потрібно перемагати у всіх матчах, що залишилися. Поєдинок з Польщею - перший крок. Нас чекає непростий виклик», - зазначив він, повідомляє «Football.ua».

На думку Девіча, в України не дуже великі шанси на вихід з групи. «Для початку потрібно перемогти у двох-трьох матчах, і лише потім дивитися на ситуацію в групі», - підсумував футболіст.

Нагадаємо, в групі Н відбору на ЧС-2014, де виступає Україна, лідирує збірна Чорногорії, набравши 10 очок у 4 матчах. У Англії - 8 очок. На третьому місці йде Польща, в активі якої 5 пунктів після 3 ігор. Молдова набрала 4 очки в чотирьох матчах, збірна України набрала лише 2 очки в трьох матчах відбору, у Сан-Марино - 0 очок.

22 березня у Варшаві українці зіграють проти Польщі, а 26 березня в Одесі зустрінуться з Молдовою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

292