Експертна допомога Міжнародної фінансової корпорації в різних напрямах позитивно впливає на хід реформ в Україні. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з головою Міжнародної фінансової корпорації Цзінь-Юн Цаєм, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Хотів би ще раз підтвердити, що ми завжди залишаємося вашими надійними партнерами і вдячні вам за ту співпрацю, яка є у нас з вами в Україні», - підкреслив Президент. За його словами, широке коло питань співробітництва з Міжнародною фінансовою корпорацією стосується системних реформ, які були розпочаті в Україні у травні 2010 року.

«Ми високо цінуємо роль експертів представництва Міжнародної фінансової корпорації, що працює в Україні, і в тих напрямах, в яких співпрацюємо, ми відчуваємо постійну допомогу, яка позитивно впливає на хід реформ», - зазначив Янукович.

Він підкреслив, що результати досліджень українського проекту Міжнародної фінансової корпорації «Інвестиційний клімат в Україні» вказують напрям здійснення реформ у сфері державного контролю та технічного регулювання.

Голова Міжнародної фінансової корпорації Цзінь-Юн Цай, в свою чергу, зазначив, що Україна володіє величезним потенціалом для розвитку. «Ми хочемо бути партнерами в цьому», - додав він.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

253