Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сумнівається, що завтра Верховна Рада буде продуктивно працювати. Про це він заявив в ексклюзивному коментарі кореспондентові ForUm'у.

«Якби я ставився до заяв наших колег із опозиції чисто по-чоловічому, то я б вам сказав: так, завтра ми будемо працювати тому, що Арсеній Яценюк (лідер фракції «Батьківщина». - Ред.) бив себе кулаком у груди і говорив, що він вимагає розглянути і прийняти завтра законопроекти щодо євроінтеграції. Правда, я не зовсім розумію, навіщо це вимагати, адже і так всі готові їх приймати, і це не його авторства законопроекти», - сказав Єфремов.

Коментуючи заяву голови парламенту Володимира Рибака ухвалити рішення про саморозпуск ВР, Єфремов сказав: «Те, що є, парламентом назвати дуже складно, і те, як працюють окремі представники, у тому числі і керівники інших фракцій, теж складно назвати депутатською роботою. Що буде далі, якщо з будь-якого питання ми будемо блокувати? До того ж сьогодні опозиціонери заявили, що тепер будуть блокувати роботу Київради. Напевно, це тому, що в голові більше нічого немає, дзвенить все інше».

На уточнююче запитання, чи допрацює ВР сьомого скликання до завершення каденції, він заявив: «Не знаю, я хто завгодно, але не екстрасенс».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

192