В американському Маямі, де проходить найпрестижніший тенісний турнір з призовим фондом понад 5 млн дол, завершили свої виступи українки Еліна Світоліна і Леся Цуренко.

Світоліна програла ще на стадії кваліфікаційного турніру. У вирішальному раунді попередніх змагань вона зустрічалася з угорською спортсменкою Меліндою Цинк. У матчі, який тривав понад півтори години, українка зуміла нав'язати суперниці рівну боротьбу у першому сеті, але програла на тай-брейку. У другій партії перевага угорки вже була незаперечною - 6:7, 4:6, передає «УНІАН».

У свою чергу, Цуренко у першому колі програла спортсменці з Тайваню Се Шувей з рахунком 4:6. А у другому українка на рівних билася до той-брейку, який програла у затяжній боротьбі - 15:17. Таким чином, загальний рахунок матчу - 4:6, 6:7. Тим часом на рахунку українки є кілька виграних геймів на подачі суперниці. Так, у першому сеті вона вела в рахунку 4:2, після чого програла чотири гейми поспіль, а в другому, при рахунку 5:4 подавала і була близька до того, щоб зрівняти рахунок по партіях.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

198