У скоєнні резонансної дорожньо-транспортної пригоди в Дніпропетровську вбачається вина обох водіїв, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Відразу після отримання повідомлення про ДТП зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань і розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

На даний момент проводяться першочергові слідчі дії: огляд місця ДТП, водіїв і постраждалих, допит свідків; вилучаються відеозаписи з камер спостереження, відеореєстраторів, на місці події працюють судово-медичні, авто-технічні експерти, трасології.

«За результатами першочергових дій вже є підстави вважати, що ДТП скоєно з обопільної вини, прийнято рішення про вручення повідомлення про підозру обом водіям, після чого негайно буде вирішено питання про їх затримання в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - повідомили в прокуратурі.

Як повідомляв ForUm, 20 березня 2013 р о 07.45 на вул. Набережна Перемоги, навпроти будинку 102-Д у м. Дніпропетровську сталося зіткнення двох автомобілів, унаслідок чого один з автомобілів відкинуло в напрямку зупинки, де знаходилися пішоходи. Внаслідок цього чотири людини загинули, а ще шість отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і зараз знаходяться в медичних установах міста.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

775