Опозиція перестала голосувати за постанови щодо місцевих виборів, оскільки не було прийнято рішення про призначення виборів мера міста Васильків (Київська область). Про це, як передає кореспондент ForUm'у, парламентським журналістам заявив народний депутат від фракції «УДАР» Павло Різаненко.

«Це не має ставлення до київських виборів, це принципова позиція - місцеві вибори у Василькові мають відбутися», - сказав він.

«Все було нормально, ми голосували, підійшли до виборів у Василькові, де міський голова написав заяву про складання своїх повноважень за власним бажанням. Регіонали спочатку проголосували проти, а потім депутат від фракції ПР Ярослав Москаленко заявив, що є рішення суду і поки воно не розглянуто, є підстави не голосувати», - пояснив представник фракції «УДАР».

Різаненко стверджує, що саме тому наступну постанову щодо дострокових місцевих виборів в Алчевську опозиція не підтримала, оскільки судові позови не повинні перешкоджати призначенню дати виборів у Василькові.

Нагадаємо, депутати від опозиційних фракцій парламенту відмовилися голосувати за постанови про призначення місцевих виборів в Україні, чим заблокували прийняття рішень з даних питань.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

230