У Київській області 19-річний хлопець завдав 18 ударів ножем своєму роботодавцю, повідомили у відділі по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС України в Київській області.

Так, в чергову частину Згурівського райвідділу міліції Київської області зателефонував житель села Вільне і повідомив, що у дворі одного з будинків сусіди виявили тіло чоловіка. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. За словами судмедексперта, смерть потерпілого настала внаслідок ножового поранення грудної клітини. У цілому йому було нанесено не менше вісімнадцяти ударів ножем, більшість з яких - по обличчю.

Потерпілим виявився 41-річний роботодавець, який організував у підсобному приміщенні будинку нелегальне виробництво солодощів. Готувалися солодощі в бетономішалці, куди завантажувався арахіс, сироп і цукор.

Жителі повідомили, що чоловік приїжджав у село нечасто, тільки щоб забрати чергову партію арахісу в глазурі. Проживав він у столиці - знімав житло. У Вільному продукцію виробляв 19-річний молодий чоловік. Обидва - вихідці з пострадянських країн, повідомляє «УНІАН».

Як з'ясувалося, під час чергового візиту роботодавець став нецензурно ображати хлопця, бо він нібито зіпсував партію арахісу. Той не витримав і схопився за ніж. Коли ж начальник впав без ознак життя, хлопець витягнув з його кишень мобільний телефон і ключі від автомобіля, сів за кермо «Газелі» і поїхав. Через двадцять кілометрів у баку закінчився бензин. Залишивши автомобіль на дорозі, зловмисник зник у лісі.

За даним фактом слідчими Згурівського райвідділу міліції було відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Речові докази, вилучені з місця події, направлені на експертизу. Хлопцю, який зараз перебуває у слідчому ізоляторі, загрожує до 15 років в'язниці. Триває слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

266