Народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник вважає, що не так важливо, чи відбудуться київські вибори саме 2 червня. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив, виступаючи з парламентської трибуни.

Олійник розкритикував практику опозиції блокувати роботу щоразу, коли питання вирішується не так, як запланували три опозиційні фракції. «В Україні є дві проблеми - це опозиція і дороги», - сказав регіонал.

Крім того, він підкреслив, що «Київ - найбільша громада в Україні». На його думку, якщо опозиція не змінить правила роботи, то на київських виборах програє. «Отримайте гарбуз і корзину моркви», - зазначив Олійник.

Він розкритикував заяву опозиції про те, що будь-яка їхня кандидатура на посаду мера Києва переможе.

Олійник нагадав, що раніше при обговоренні визначення єдиного кандидата від опозиції на посаду мера лідер «Свободи» Олег Тягнибок говорив про те, що лідерові «УДАР» Віталію Кличку в цьому питанні буде надаватися «право першої ночі». «Шановні опозиціонери-хлопці, Київ вам - не дівка», - сказав регіонал.

Як повідомляв ForUm, сьогодні Верховна Рада відклала розгляд проекту постанови про призначення виборів мера Києва і депутатів Київради.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

216