Український уряд приділяє особливу увагу планам першочергових заходів, пов'язаних з інтеграцією України в Європейський союз. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів у середу, заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

«Напрями, які вимагають досить напруженої законодавчої роботи, - це європейська інтеграція. Ми готуємося до підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Уряд приділяє особливу увагу виконанню плану першочергових заходів, що стосуються інтеграції України в ЄС на 2013 рік», - сказав Азаров.

Також прем'єр-міністр нагадав, що даний документ був затверджений 13 лютого, і вже сьогодні можна говорить про перші конкретні результати, пов'язані з його виконанням.

«Зокрема, підписані договори щодо отримання макрофінансової допомоги ЄС, а 4 березня Кабмін затвердив план першочергових заходів щодо удосконалення законодавства з питань проведення виборів і проведення інституційної реформи у сфері здійснення моніторингу та контролю державної допомоги суб'єктам господарювання», - зазначив Азаров.

Нагадаємо, Президент Віктор Янукович ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 12 березня 2013 р. «Про невідкладні заходи щодо європейської інтеграції України».

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

288