Кабінет Міністрів вітає початок роботи Верховної Ради. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров під час вступного слова перед засіданням уряду.

«Почала працювати Верховна Рада. Уряд радий поновленню законотворчої роботи і дуже сподівається на плідну співпрацю з парламентом для забезпечення стабільного розвитку країни», - сказав він.

На думку глави уряду, зараз необхідно зміцнювати позиції України.

«Наша економіка нагадує корабель, який бореться зі штормом. У такий час будь-які спори відкладаються і вся команда працює за спільну справу. Я бачу гарний знак у тому, що після гострих дискусій і протистоянь лідери парламентських фракцій знайшли компроміс. Я думаю, це великий крок до усвідомлення того, що і влада, і опозиція, і народ України єдині. Народ України сьогодні як ніколи треба захищати від впливу світової рецесії», - сказав він.

За його словами, процвітання Україні ніхто не подарує і все, що можна отримати на зовнішніх ринках, інші країни будуть відвойовувати.

Як повідомляв ForUm, раніше прем'єр-міністр України Микола Азаров закликав Верховну Раду знайти можливість для конструктивної роботи.

Опозиція заблокувала трибуну і президію ВР 5 березня.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

232