Комунальні служби Львова працюють над тим, щоб уникнути підтоплення через танення снігу, а також забезпечити функціонування життєдіяльності міста в разі повторного погіршення погодних умов. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради з посиланням на першого заступника міського голови Львова Олега Синютка.

«Те, що ми робимо на сьогоднішній момент, викликатиме невдоволення жителів. Оскільки внаслідок відсутності грошей і через неможливість вивести таку велику кількість снігу за територію міста, ми будемо цей сніг частково розсипати по проїжджій частині, тому що на четвер синоптики обіцяють чергові опади. І, що гірше, що після цього прогнозують зниження температури до 10 градусів морозу. Тому ми маємо практично 2 дні, вівторок і середу, щоб максимально прибрати сніг, який є на території Львова», - сказав Синютка.

За його словами, чотири дні комунальники працюють над тим, щоб очистити дощоприймачі, хоча в деяких місцях з 4 смуг дороги залишилося практично 2.

«Тобто, зрозуміло, що до цих приймачів ще треба дістатися. Але ми не повинні допустити підтоплення міста, яке відбулося вже відучора у наших сусідів в обласних центрах», - зазначив він.

За словами першого заступника міського голови Львова, в кінці тижня знову очікується погіршення погодних умов.

Як повідомляв ForUm, у п'ятницю, 15 березня, у Львові майже 30 годин безперервно йшов сніг.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

364