Народний депутат від фракції Партії регіонів Олександр Стоян сумнівається, що вибори київського мера і депутатів Київської міської ради відбудуться 2 червня. Про це він заявив в ефірі «5 каналу».

«Для Партії регіонів вигідні вибори Київського міського голови, також ми не проти виборів до Київради. Але навряд чи ці вибори відбудуться 2 червня, тому що занадто багато питань потрібно вирішити», - зазначив регіонал.

Він нагадав, що опозиція наполягає на проведенні одночасних виборів - і мера, і депутатів місцевої ради. «Ми підтримаємо вибори в принципі, але нехай Конституційний суд розтлумачить - чи це будуть вибори позачергові, на два роки, чи чергові - на п'ять років», - заявив Стоян.

За його словами, якщо знову поєднати посади мера і голови КМДА і проводити вибори в два тури, то тоді потрібно внести зміни до законодавства. «А якщо міняти закон, ми, безумовно, не вийдемо на дату 2 червня», - підсумував нардеп.

Нагадаємо, сьогодні, 20 березня, Верховна Рада України планує призначити дату виборів мера Києва і Київської міської ради.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183