Під час досудового розслідування замаху на вбивство вагітної жінки в м. Борзна встановлено факти причетності підозрюваного, колишнього 36-річного міліціонера, до скоєння інших злочинів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Відносно нього відкрито ще два кримінальні провадження. Зокрема, за фактом смерті жительки м. Борзна у 1998 році за ч. 1 ст.115 КК України і за фактом нанесення тілесних ушкоджень єгереві ДП «Борзнянське лісове господарство» у зв'язку зі службовою діяльністю за ч. 2 ст. 350 КК України.

Крім того, до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України внесено відомості за фактом порушення вимог Закону України «Про нотаріат» і свідоцтва договору позики між батьком підозрюваного і матір'ю постраждалої в сумі 119 тис. грн, хоча така угода не укладалася.

Як повідомляв ForUm, 11 березня о 8:30 21-річна мешканка м. Борзна отримала кілька проникаючих ножових поранень в живіт і важку різану рану обличчя. У результаті отриманих травм вона ледь залишилася жива і втратила майбутню дитину. Зараз жінка у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні Чернігівської обласної лікарні.

Зазначений факт того ж дня внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.15, п.2 ч. 2. ст. 115 КК України, як замах на вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності. Санкція статті Кримінального кодексу передбачає покарання від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров спростував інформацію про те, що зловмисник був членом Партії регіонів. Підозрюваний у скоєнні цього злочину, 36-річний колишній працівник міліції, заарештований, відносно нього відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, п.2 ч. 2. ст. 115 КК України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

340