Одного із африканських футболістів, що зникли в Криму, у супроводі правоохоронців переправляють до Євпаторії, де його чекає тренер. Про це повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС у Криму.

Зазначається, що на встановлення місцезнаходження іноземних спортсменів був орієнтований весь особовий склад міліції. Орієнтування з прикметами зниклих були направлені в усі підрозділи, а також розміщені в ЗМІ.

«Під час проведення комплексу оперативно-пошукових заходів євпаторійським оперативникам вдалося встановити магазин, в якому футболісти придбали кілька телефонів, планшет і номери мобільних операторів. Крім того, правоохоронці знайшли водія таксі, який 14 березня відвозив гаданих втікачів на залізничний вокзал м. Сімферополя», - повідомили в міліції.

Згідно з оперативною інформацією, решта втікачів можуть знаходитися в Києві. Їх пошуки тривають.

За словами агента FIFA в Україні, випадки спроб іноземних футболістів нелегально залишитися в країнах Європи - не поодинокі. Переважно це пов'язано з небажанням повертатися на батьківщину через важкі соціально-побутові умови. Справжні мотиви, що спонукали футболістів переховуватися, будуть встановлені пізніше.

Як повідомляв ForUm, 14 березня футболісти з Африки Бамба Мамаду, Куа Роджер Ібрагім і Бамба Абубакра вийшли з будівлі готелю в Євпаторії і пропали. Хлопці розмовляють тільки французькою мовою.

Пізніше один з футболістів був знайдений у Чернівцях.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

651