Півзахисник футбольного клубу «Дніпро» (Дніпропетровськ) Євген Коноплянка не зіграє у складі національної збірної України у матчах проти Польщі та Молдови у рамках відбору на чемпіонат світу 2014 року через проблеми зі здоров'ям. Про це ForUm'у повідомили у прес-службі Федерації футболу України.

Згідно з повідомленням, вчора ввечері збірна провела тренування, у якій Коноплянка не зміг взяти участі.

«Футболіст прибув у розташування збірної разом з клубним лікарем і мав розмову з головним тренером національної команди Михайлом Фоменком. Коноплянка поінформував наставника, що не встигне відновитися навіть до матчу проти Молдови і на цей раз не допоможе збірній», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ForUm, 12 березня головний тренер національної збірної України з футболу Михайло Фоменко оголосив список з 25 гравців, викликаних на матчі відбіркового циклу чемпіонату світу 2014 року проти команд Польщі та Молдови.

22 березня у Варшаві українці зіграють проти Польщі, а 26 березня в Одесі зустрінуться з Молдовою.

У групі Н відбору на ЧС-2014, де виступає Україна, лідирує збірна Чорногорії, набравши 10 очок у 4 матчах. У Англії - 8 очок. На третьому місці йде Польща, в активі якої 5 пунктів після 3 ігор. Молдова набрала 4 очки у чотирьох матчах, збірна України набрала лише 2 очки у трьох матчах відбору, у Сан-Марино - 0 набраних очок.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

385