Сьогодні, 19 березня, у Луганську невідомі пограбували ювелірний магазин, що орендує торгову площу у супермаркеті «Лелека», повідомляє прес-служба ГУ МВС України у Луганській області.

Охоронець супермаркету, прийшовши рано вранці на роботу, побачив, що вітринне скло, за яким розташовувалися лотки із золотими прикрасами, розбите. Вогнетривку шафу, що виконує функції сейфа, було розкрито, і невідомими були викрадені ювелірні вироби із благородного металу (кількість встановлюється).

У ході відпрацювання місця події співробітниками слідчо-оперативної групи Ленінського райвідділу міліції було встановлено, що в три години п'ятнадцять хвилин ночі до магазину під'їхала іномарка сірого кольору. З салону вийшли п'ятеро чоловіків. Двоє розбили вітрину і проникли всередину ювелірного відділу. Невідомі пробули в магазині дві хвилини, а потім сіли в машину і зникли.

Даний факт занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань, кваліфікований за статтею 185 ч.3 КК України. У даний час проводяться слідчо-оперативні заходи щодо встановлення осіб, які вчинили це кримінальне правопорушення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

221