Український уряд приступить до будівництва мосту у Черкасах, як тільки закінчить будівництво мостів у Запоріжжі та Києві. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, в ході прес-конференції заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

«Я не належу до людей, які не виконують обіцянки. Мені соромно, що Дарницький мостовий перехід, будівництво якого розпочато в 2003 році, закінчили тільки у 2010 році. Ми починали це будівництво, потім пішли, а ті, хто приходив, його припиняли. Але ж це не будівництво Азарова, Іванова, Петрова, а спільне. Як тільки у країни з'явиться можливість, ми займемося вирішенням питань у Черкасах. Проблема мостових переходів через Дніпро актуальна не тільки у Черкасах, але і в сусідньому Кременчуці», - сказав прем'єр.

За його словами, в 2014 році, після того як добудують мости в Запоріжжі та Києві, займуться Черкасами.

«Ви говорите, що на проектні роботи для черкаського мосту витратили два мільйони? Що таке для мосту два мільйони? Нічого. Будівництво подільського мостового переходу у Києві - 14 млрд. Ми докладаємо всіх зусиль для завершення двох будівництв. Це в Запоріжжі - там крайня ситуація - потрібно два мільярди. І хочемо завершити будівництво Подільського мосту, який пов'язує у Києві Троєщину з центром міста», - зазначив Азаров.

В Україні, за словами прем'єра, потрібно не розкидати ресурси, а концентрувати їх, щоб не розтягувати у часі будівельні роботи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

261