Київська влада знизила витрати бюджету на розміщення соціальної реклами майже у 5 разів. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на заступника голови КМДА - керівника апарату Олександра Пузанова.

«Вартість вдалося зменшити за рахунок ретельного планування соціальних медіакампанії і виваженого підходу до обсягів розміщення, без впливу на якість виконання соціальних програм», - сказав Пузанов.

У 2012 році як соціальну рекламу Київ розміщував матеріали, спрямовані на протидію расизму та насильству у сім'ї; пропагують здоровий спосіб життя, безпеку на дорозі, турботу, увагу і захист дітей, боротьбу зі СНІДом і т.д. Крім того, до соціальної реклами відносяться інформаційні матеріали до загальнодержавних і загальноміських свят - інформація про місця проведення святкових заходів та поздоровлення киян і гостей міста Києва.

За даними Пузанова, витрати на соціальну рекламу послідовно знижувалася протягом останніх років. Так, у 2012 році на розміщення було витрачено 4,4 млн грн, тоді як у 2009 році - 20,9 млн грн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

134