Президент і прем'єр будуть частіше спілкуватися з парламентом, якщо депутати перестануть поводитися, як на мітингах, розмовляючи в образливих тонах. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час Погоджувальної ради заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Давайте будемо коректними в оцінках і не переходити на образливий тон, - звернувся він до представників парламентської опозиції. - І якщо ми гарантуємо, що прийдемо в зал і будемо поводитися, як цивілізовані люди, то я впевнений, що і Президент, і прем'єр будуть постійно спілкуватися з парламентом. А якщо ми як на мітингах в образливих тонах спілкуємося, обзиваємо людей, які представляють державну владу, то, мені здається, це неприпустимо».

На думку Єфремова, порядок денний на пленарний тиждень 19-22 березня немає сенсу обговорювати, оскільки він вже обговорювався чотири рази.

За його словами, фракція ПР просить включити до порядку денного законопроект №1109 щодо банкрутства вугільних підприємств. «Терміново треба зупинити вакханалію», - зазначив він.

Також ПР наполягає на розгляді законопроекту №2476, підсумував Єфремов.

Нагадаємо, 13 березня глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін заявив, що щорічне послання Президента незабаром буде представлено Верховній Раді.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

226