Набирає обертів корупційний скандал навколо глави Оболонської райдержадміністрації Василя Антонова, якого пов'язують з незаконним будівництвом та «кришуванням» МАФів у районі.

Зокрема, за інформацією «Головкому», компанії Антонова мають відношення до найбільш конфліктних будівництв району: Прирічна 5 (закрита активістами), Прирічна 19. Також газета «Сьогодні» пов'язувала скандальне будівництво на озері Біле (пр-т. Героїв Сталінграда 49-в), з компанією Антонова МЖК «Оболоньжитлобуд». Будівництво проводилось, навіть незважаючи на відсутність відповідних дозволів.

Крім того, Антонова пов'язують зі встановленням МАФів навколо станцій метро «Петрівка», «Оболонь», «Мінська» і «Героїв Дніпра». Тільки з вересня 2012 по лютий 2013 року в районі встановлено понад 180 нових незаконних МАФів. ЗМІ з'ясували, що встановлення МАФів відбувається саме за сприяння голови райдержадміністрації Василя Антонова і Володимира Старовойта.

Нагадаємо, що Антонов був призначений на посаду голови Оболонської райдержадміністрації у 2010 році. У січні 2013 року перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Мазурчак запропонував голові КМДА Олександру Попову звільнити Василя Антонова з посади за незадовільну роботу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

216