Невеликий двомоторний літак впав на житлові будинки в американському штаті Індіана, дві людини, що знаходилися на борту, загинули, повідомляє агентство «Ассошіейтед Прес» з посиланням на місцеву поліцію.
 
Авіакатастрофа сталася у неділю неподалік аеропорту міста Саус-Бенд (South Bend). За даними представників Федерального агентства цивільної авіації США (FAA), літак Beechcraft Premiere 1 вилетів з міста Талса в Оклахомі. На борту знаходилися чотири людини, серед яких був власник компанії, на яку зареєстрований літак.
 
 
Як розповів представник аеропорту, літак спробував здійснити посадку, потім знову набрав висоту і почав повторне зниження, але «через механічні несправності» розбився, передає РІА «Новини».
 

На місці події працюють рятувальники. Повідомляється, що близько 200 жителів довколишніх будинків були евакуйовані, оскільки рятувальники вважають, що через паливо, що знаходилося на борту літака, ситуація залишається небезпечною.

Про загиблих на землі не повідомляється. Представник місцевого госпіталю заявила, що з різними травмами в медустанову надійшли три людини, одна з них перебуває у критичному стані.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

263