Прем'єр-міністр України Микола Азаров закликав киян не повторювати помилок при голосуванні на виборах мера Києва. Про це він заявив під час спілкування з користувачами Facebook у п'ятницю.

«Двічі кияни обирали мером міста Києва пана Черновецького... Ми поставили перед Черновецьким і його командою цілком конкретні завдання і встановили цілком конкретні терміни їх виконання, причому попередили, що ніяких відмовок і жодних пояснень прийматися не буде. Звичайно, ми максимально допомагали йому. Однак через 2 місяці ми прийшли до висновку, що ця команда через свої професійні якості не здатна вирішувати питання життєзабезпечення міста з населенням майже 4 млн осіб», - зазначив глава уряду.

На думку Азарова, на чолі міста повинен стояти професіонал, який розбирається в питаннях ЖКГ, транспорту, розміщення продуктивних сил, фінансів та багато іншого.

«Якщо хтось думає, що базіка може керувати таким великим містом, як Київ, то він глибоко помиляється. Тому хотілося б, щоб кияни не повторили помилку, яку зробили двічі», - підкреслив прем'єр-міністр.

Як повідомляв ForUm, заступник голови Центральної виборчої комісії (ЦВК) Андрій Магера вважає, що пропозиція провести вибори у Києві в кінці травня – на початку червня відповідає нормам законодавства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

481