У зв'язку зі значними опадами у вигляді дощу й інтенсивним таненням снігу в Житомирській області сталося підтоплення - перекат води через проїзну частину глибиною 10 см - на ділянці автодороги Т-0608 Овруч - Малин - Кочерів км 84 - км 84 між м. Малин та автодорогою М -07 Київ - Ковель-Ягодин.

У зв'язку з цим, як повідомляє прес-служба обласного управління ДАІ, закрито рух на ділянці автодороги Т-0608 Овруч - Малин - Кочерів від 84 км до 90 км.

Для об'їзду автотранспорту передбачено його напрямок з автодороги М-07 Київ - Ковель-Ягодин у м. Малин через автодорогу Т-0607 Черняхів - Малин - Термахівка.

На вищевказаних автодорогах та вулицях м. Малин виставлені необхідні технічні засоби організації дорожнього руху, організовано цілодобове несення служби працівниками ДАІ на перехресті автодоріг М-07 Київ - Ковель-Ягодин - Т-0608 Овруч - Малин - Кочерів і при виїзді з м. Малин.

Вживаються заходи щодо відведення води від проїжджої частини автодороги.

Як повідомляв ForUm, у Житомирі через інтенсивне танення снігу, погіршення погодних умов і сильне захаращення водовідвідних систем сталося підтоплення деяких приватних житлових будинків, розташованих в мікрорайоні Крошня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

364