У Нью-Йорку пітбуль, відпущений з повідця, мало не розірвав маленьку дитину.

Дівчинка гуляла з матір'ю в районі Бронкс, коли на неї раптово накинувся розлючений собака.
Інцидент, який ледве не призвів до трагедії, стався 10 березня. Місцева мешканка йшла по вулиці разом з чотирирічною донькою. Несподівано до них стрімко наблизився лютий пес і мертвою хваткою вчепився в малу.

Шокована мати була налякана до такої міри, що не змогла зробити нічого для порятунку дівчинки. Вона відчайдушно утримувала дівчинку, в той час як звір продовжував наносити бідоласі травми. Подію зафіксували камери відеоспостереження.

На щастя, жертву нападу змогли врятувати випадкові перехожі і водії, які безстрашно кинулися на тварину і зуміли відтягнути її убік. Серед них опинився і господар пітбуля, який, зрештою, зумів посадити вихованця на повідець.

Постраждалу дівчинку з безліччю ран, отриманих від укусів, оперативно доставили в лікарню. Лікарі оцінюють її стан як важкий, проте прогнозують повне одужання, передають «Вести.ру».
Тепер американцеві, який не встежив за своїм улюбленцем, доведеться виправдовуватися за свої дії перед судом. Днями його звинуватили в створенні загрози для безпеки оточуючих. Про долю тварини поки нічого не відомо.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

248