Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 8 по 15 березня.

«Звичайно, хотілося б зробити значно більше, ніж зроблено. І ось за це, звичайно, необхідно принести свої вибачення всім тим людям, яким ти обіцяв», - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що в Прощену неділю проситиме прощення.

«Я думаю, що ще два-три місяці - і нові депутати притруться один до одного», - голова ВР Володимир Рибак про те, що в парламенті незабаром настане стабільність.

«Я вибачаюсь перед всіма за ту якість доріг, яка зараз є», - міністр інфраструктури Володимир Козак про погані українські дороги.

«Ми були такими політичними романтиками, вірили в те, що можна в нашу політику увірватися ось так от, на білому коні», - міністр соцполітики Наталія Королевська про провал своєї політсили на виборах до ВР.

«Останні місяців два-три твориться просто жах! Якої тільки горілки не побачиш!» - міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін про велику кількість реклами алкоголю на українському ТБ.

«Я вважаю, що це справа глибоко інтимна, і що в нашій країні має бути терпимість», - прем'єр Микола Азаров про те, що керівникам держави треба уникати публічності в релігійних справах.

«Як депутат шостого та сьомого скликань, я маю право перебувати у приміщеннях Верховної Ради, в кулуарах, на балконі і з нього десантуватися в зал. Я думаю, це буде цікаво - десант колишнього депутата в зал», - Сергій Власенко про своє право перебувати в стінах ВР після рішення ВАСУ про позбавлення його депутатського мандата.
«Дострокові вибори - це підніжка всій країні», - регіонал Михайло Чечетов про перевибори до Верховної Ради.

«Не буде цих проблем ні з якою гречкою. Адже зараз дивіться, 10-й минув, 11-й, 12-й, є у нас проблеми з гречкою? І не буде ніколи», - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що дефіциту гречки в Україні не буде.

«Та я глотку готова порвати кожному, хто буде нацьковувати брата на брата!» - нардеп від ПР Інна Богословська про те, що не буде спокійно спостерігати за закликами до революції.

«Я автомобіліст, ну більш ніж із сорокарічним стажем. Я проїхав всю Україну сам за кермом. Ви можете мені сказати, що колись в Україні дороги були хороші?» - прем'єр-міністр Микола Азаров про українські дороги.

«Це блокування вже потрібно було якось впорядкувати опозиції, трубу поставити над куполом Верховної Ради, як тільки блокують - чорний йде дим, як тільки працюють - білий», - регіонал Володимир Олійник про блокування опозицією роботи парламенту.

«Працювали проти своєї країни, створювали ажіотажний настрій, розгойдували ситуацію, тому що ніщо так не впливає на ситуацію в країні, як паніка серед людей», - прем'єр-міністр Микола Азаров про блокування роботи ВР.

«Я завжди прошу вибачення у своєї мами, у свого тата, у свого чоловіка і своїх дітей. І роблю це від чистого серця. А все інше потрібно все-таки розділяти, все святе, що є в душі, і те, що робиться для якихось політичних, піар-засобів», - міністр соцполітики Наталія Королевська не буде вибачатися перед виборцями за те, що йшла на вибори ВР як опозиціонер, а в підсумку працює у владі.

«Але цей постріл холостий, тому що Янукович - це не Кучма і не Ющенко. Він більш стійкий, твердий і непоступливий», - регіонал Ярослав Сухий про спроби російської сторони зробити Президента України Віктора Януковича згідливішим.

«Якщо за своїм світоглядом він є українським націоналістом, він може бути серед нас. Ми не міряємо черепи штангенциркулем», - нардеп від фракції «Свобода» Ігор Мірошниченко про те, хто може стати його однопартійцем.

«У Путіна справи також погані. Він краще б готувався до російського майдану. Путін думає, що це йому так просто пройде і він все життя царюватиме», - регіонал Ярослав Сухий про президента РФ Володимира Путіна.

«Хіба російське населення - це що, національна меншина? Це що - ущербні люди в Україні?» - голова Верховної Ради України Володимир Рибак не вважає мовне питання важливим у роботі парламенту.

«Ми два тижні впивалися горем, плакали, один одного шкодували», - міністр соцполітики Наталія Королевська про результат, отриманий на парламентських виборах.

«Яценюку треба або поміняти своїх райтерів, тих, хто за нього пише промови. Або самому вже почати працювати над собою, взятися за підручники і згадати хоча б курс середньої школи», - регіонал Ярослав Сухий про рівень грамотності лідера фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка.

«Я не бачу необхідності розпуску парламенту, я не бачу необхідності дострокових виборів, я не бачу необхідності викидати сьогодні на вітер мільярд гривень», - голова ВР Володимир Рибак про дострокові вибори.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

924